Tämä on aivan loistava ja täyttävä lisäkeriisi, mutta menee myös sellaisenaan! Käytän tässä Suomalaista Puuroriisiä aivan kuin Onigireihin ja valmistan sen riisinkeittimessä kuohkeaksi, toki pesen riisin ensin juoksevan veden alla niin kauan jotta vesi ei muutu enää sameaksi. 
Riisit siis täysin kypsiksi, tämän jälkeen rikotaan sekaan raaka kananmuna tai kaksi, mikä kullekin sopii. Itse pidän sekoituksesta siinä vaiheessa, kun se on lähes löysää velliä. Samalla sekoitetaan mukaan silputtua sipulia oman maun mukaan.
Sitten pannu liedelle ja kuumenemaan, ja riisii-muna-sipulimössö paistumaan. Sekoita koko ajan, jottei seos pala pohjaan! Kun riisiin alkaa tulla väriä ja kananmuna alkaa hyytyä, ripottele päälle suolaa, pippuria sekä pieni liraus soijakastiketta.

On hyvää ainakin omasta mielestäni :) Yhteenvetona tarvitset siis;
Riisiä
Kananmunia
Sipulia
Suolaa
Pippuria
Soijaa