Tässä eräs lempikanawokkiohjeistani, jota tulee tehtyä vähintään kait kerran kolmeen viikkoon :)

450g marinoimattomia kanasuikaleita
1 pss (500g) Thai Wok-vihanneksia
1 tl currytahnaa
1 rkl kalafondia
3 rkl soijakastiketta
1/2 dl Thai Sweet Chili -kastiketta
suolaa
pippuria
Maizena -suurustetta

Paista kanasuikaleet pannulla kypsiksi. Mausta ne ripauksella suolaa ja pippuria ja sekoita joukkoon currytahna.
Kaada päälle wokkivihannespussi ja sekoittele hetken aikaa jotta kasvikset lämpenevät. Lorauttele sitten tarvittavat määrät kalafondia, soijakastiketta ja sweet chili -kastiketta. Itse tykkään hieman suurustaa syntyvää kastiketta Maizenalla, mutta se on makuasia :) Tarjoa basmati-riisin kanssa ja nauti!